وب گو

وب گو

عمل اسلیو معده و عوارض آن

عمل اسلیو معده که به آن اسلیو گاسترکتومی نیز می‌گویند، نوعی جراحی کاهش وزن است. در طول این جراحی، پزشک حدود ۸۰ درصد معده را خارج می‌کند. این جراحی لاغری معمولاً به روش لاپاراسکوپی انجام می‌شود. این بدان معناست که جراح با ایجاد برش‌های کوچکی و وارد کردن ابزار مخصوصی مانند لاپاراسکوپ عمل جراحی را انجام می‌دهد. به دلیل کم عارضه بودن و دوره نقاهت سریعتر استفاده از این روش بسیار محبوب و پرطرفدار است. پس از جراحی اسلیو، معده جدید که به شکل یک کیسه کوچک است، فقط می‌تواند حدود ۱۱۳ گرم یا ۱۲۰ میلی لیتر غذا را در خود نگه دارد. این بسیار کمتر از حجم یک معده طبیعی است. به طور حتم این میزان برش از معده و سازگاری بدن با این تغییرات می‌تواند با عوارضی همراه باشد. در واقع برخی از عوارض عمل اسلیو معده ممکن است به دلیل اندازه کوچک معده جدید رخ دهند.

در کل مانند همه جراحی‌ها، اسلیو معده ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشد. بیماران ممکن است طیف وسیعی از عوارض اسلیو معده یا مشکلات مختلف را پس از جراحی تجربه کنند. این مشکلات می‌توانند شامل عوارض جسمی یا روحی باشند.

عوارض اسلیو معده در حین جراحی

به دلیل مشکلات فنی ممکن است نیاز به تغییر روش لاپاراسکوپی به روش باز باشد

صدمه به روده یا سایر اندام‌ها در اثر قرار دادن ابزار‌های جراحی در مکان نامناسب اتفاق می‌افتد

رگ‌های خونی یا اندام‌های آسیب دیده دچار خونریزی می‌شوند

ممکن است ورید و شریان‌ها دچار آسیب شده که این می‌تواند با خونریزی، آسیب عصبی یا پنوموتوراکس (فرو ریختن ریه) همراه باشد.

آسیب عصبی یا عضلانی که معمولاً موقتی هستند

واکنش‌های آلرژیک به دارو‌ها، عوامل بیهوشی یا دستگاه‌های مصنوعی رخ می‌دهد

بیشتربخوانید.... بهترین جراح اسلیو کیست؟

عوارض اسلیو معده بعد جراحی

نشت از محل برش‌ها: نشت از محل برش‌ها در معده بین ۱ تا ۲ مورد در هر ۱۰۰ نفر است. در این صورت ممکن است فرد نیاز به جراحی مجدد داشته باشید تا جلوی نشتی گرفته شود.

خونریزی: این عارضه ۱ در ۱۰۰ اتفاق می‌افتد. ممکن است فرد نیاز به تزریق خون یا جراحی مجدد داشته باشد.

عفونت: در برش‌ها یا در عمق شکم عفونت رخ می‌دهد. عفونت جدی اغلب غیر معمول است، اما در صورتی که پیش بیاید، نیاز به جراحی بیشتر دارد وگرنه منجر به نارسایی طولانی مدت اعضای بدن یا حتی مرگ می‌شود. عفونت ادراری یا صدمه به مجاری ادراری در اثر قرار دادن کاتتر نیز ممکن است اتفاق بیفتد.

ترومبوز وریدی: ترومبوز ورید عمقی(لخته شدن خون در رگ‌های پا می‌تواند به ریه‌ها (آمبولی ریه) منتقل شود.

پنومونی یا سایر مشکلات تنفسی: بدترین آن‌ها نارسایی تنفسی است، یعنی فرد توانایی کافی برای تنفس پس از عمل جراحی نخواهد داشت.

کولیت: یا التهاب روده بزرگ که معمولاً به دلیل مصرف آنتی بیوتیک‌های مورد استفاده در جراحی اتفاق می‌افتد.

تغییر شکل و باریک شدن معده: باریک شدن وسط معده(معروف به معده ساعت شنی) که ممکن است بیمار نیاز به کشش با بالون یا به ندرت، نیاز به جراحی داشته باشد.

کاهش وزن بیش از اندازه: در موارد نادر ممکن است باعث جراحی مجدد شود.

کم آبی یا عدم تعادل نمک‌های بدن: معمولاً در اثر مصرف ناکافی مایعات پیش می‌آید. به ندرت نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارد.

بیشتربخوانید.... قیمت اسلیو

مشکلات صفراوی: مشکلات مرتبط به کیسه صفرا که معمولاً ناشی از سنگ‌های صفراوی است در طول کاهش وزن سریع ایجاد می‌شوند. در این صورت ممکن است نیاز به برداشتن کیسه صفرا باشد.

مشکلات روانی: این مشکلات می‌توانند شامل افسردگی، اختلال سازگاری، مشکلات در روابط عاطفی و به ندرت خودکشی باشد.

ریزش مو: در اثر سوء تغذیه و کمبود پروتئین رخ می‌دهد. این حالت معمولاً طی چند ماه پس از جراحی برطرف می‌شود.

منیع: مجله جراحی لاغری اسلیو سرجن

(0) نظر

راهنما جامع کاشت ایمپلنت دندان

همه ما می دانیم که از دست دادن یک دندان، چقدر ناراحت کننده است. این عارضه علاوه بر مشکلات متعددی که برای سلامت دهان ایجاد می کند، زیبایی ظاهری و طرح لبخند شما را تحت تاثیر قرار می دهد. از این رو پر کردن جای خالی دندان اقدامی مهم و حائز اهمیت است. با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های نوینی جایگزین استفاده از دندان مصنوعی شده است که متداول ترین آنها درمان های بریج و یا ایمپلنت می باشد. این تکنیک ها علاوه بر حفظ زیبایی دندان، جایگزین مناسبی برای رفع مشکلات دندانهای مصنوعی می باشند.

بیشتربخوانید... انواع ارتودنسی کودکان

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان نوعی پروتز کاشتنی ست که در دهان شما درون استخوان فک جایگذاری می شود. این پروتز در واقع از یک پایه تیتانیومی و گاهی زیرکونیا ساخته می شود که به دلیل سازگار بودن جنس آن با محیط دندان، هیچگونه حساسیتی ایجاد نمی کند. این پایه فلزی در زیر بافت لثه،  در داخل استخوان فک قرار می گیرد تا همانند ریشه یک دندان عمل کند. به این ترتیب، روکش دندان ( روکش های تمام سرامیک  و ...) و یا دندان مصنوعی را در جای خود ثابت نگه می دارد. ایمپلنت دندان همانند پیچی است که به کمک سوراخ ایجاد شده با دریل مخصوص، درون استخوان فک قرار می گیرد و پس از گذشت چند ماه به بافت استخوان جوش می خورد. این  پایه فلزی به دلیل خاصیت غیر مغناطیسی و مقاومت بالایی که در برابر اکسیژن، ترکیبات اسیدی و نمک دارد، هنگام قرار گیری درون استخوان فک، به هیچ وجه جسم خارجی و مشکل سازی تلقی نمی شود و کاملا با محیط فک بیمار سازگار است.

مراحل ایمپلنت دندان

انجام معاینات کلی و بررسی سوابق پزشکی، توسط دندانپزشک برای تشخیص روش درمانی صحیح، عکسبرداری رادیولوژی دندان برای بررسی زیر ساخت های فک و دهان از جمله عصب ها، تراکم و حجم استخوان فک انجام برای تعیین محل دقیق کاشت ایمپلنت دندان مشخص شود.

جراح متخصص فک در صورت نیاز برای فراهم کردن قاعده مستحکم برای پشتیبانی مناسب از پایه ایمپلنت دندان، پیوند استخوان فک را انجام می دهد. قالب گیری و ساخت پروتز های دندانی که به روشی حساس و با دقت بسیار انجام می شود.

به یکی از روش های فوق، کاشت ایمپلنت انجام می شود تا پس از بهبود بافت لثه و جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک که اصطلاحا به آن استئواینتگریشن می گویند، پروتز های دندانی را بر روی پایه ایمپلنت جایگذاری شود. قرار دادن پروتز دندان بر روی پایه ایمپلنت، معاینات دوره ای و مراقبت های پس از اتمام کاشت ایمپلنت دندان

منبع: orthodoctor

(0) نظر

تقویت مینای دندان با ۱۲ راهکار کاربردی

داشتن دندان های سالم خواست هر فردی است لذا باید در سلامت و رعایت بهداشت دندان‌ها کوشید و از آنجا که پروسه درمان دندانپزشکی نسبتا گران و هزینه‌بر است بهترین راه، مراقبت و تقویت مینای دندان است تا به دندان درد دچار نشوید و مجبور به پرداخت هزینه‌های زیاد ترمیم دندان پوسیده و نشوید.

بیشتربخوانید... ارتودنسی تکه ای

روش‌های درمانی مراقبت از مینای دندان

 ۱. دلایل فرسایش مینای دندان را یاد بگیرید.      

·         نوشیدنی‌های اسیدی      

·         رژیم‌های غذایی حاوی نشاسته و قندها     

·         شرایط پزشکی مانند بیماری ریفلاکس اسید (GERD)، خشکی دهان و..      

·         داروها، از جمله آسپرین و آنتی هیستامین‌ها‌      

·         عوامل مکانیکی مانند ساییدگی، پارگی، اصطکاک، مسواک زدن بیش از حد سخت      

بهداشت ضعیف دهان و دندان

‌ ۲. علائم فرسایش مینای دندان را بشناسید.      

·         دندان‌های شما زرد‌ می‌شوند      

·         حساسیت بیش از حد به دما و غذاهای شیرین و نوشیدنی ها     

·         تراشه‌ها و ترک دندان‌های شما      

·         چاله‌ها یا فرورفتگی‌های سطح دندان‌های شما      

·         لک شدن قابل مشاهده روی سطح دندان‌های شما

بیشتربخوانید... ارتودنسی فلزی چیست

 ۳. با خمیر دندان‌های حاوی فلوراید مسواک بزنید.

فلوراید‌ می‌تواند دندان‌ها را در برابر اسید مقاوم کند و حتی ممکن است پوسیدگی زودرس را از بین ببرد. مسواک زدن دندان‌های خود دو بار در روز با خمیر دندان‌های حاوی فلوراید ممکن است به ترمیم مینای دندان و سفید کردن دندان کمک کند و  یا مانع از بین رفتن بیشتر آن شود.

۴. با دهان‌شویه حاوی فلوراید دهانتان را غرغره کنید.

اگر خمیردندان‌های حاوی فلوراید برایتان خیلی تند هستند،‌ می‌توانید با دهانشویه‌ی فلوراید غرغره کنید. این‌ می‌تواند به ترمیم مینای دندان کمک کند یا از فرسایش بیشتر مینای دندان جلوگیری کند.

۵. از دندانپزشک خود بخواهید درمان حاوی فلوراید را معرفی کند.

موثرترین کاربرد فلوراید توسط دندانپزشک انجام‌ می‌شود، چه به صورت لاکی که روی دندان‌های شما نقاشی شده، چه بصورت یک سینی (تِری) فلوراید. با مراجعه به کلینیک و مشاوره دندانپزشکی، دندانپزشک ممکن است یک ژل فلوراید برای شما تجویز کند که‌ می‌توانید در خانه استفاده کنید. این ژل‌ می‌تواند به محافظت از دندان‌های شما در برابر فرسایش بیشتر مینای دندان و جلوگیری از ایجاد حفره کمک کند و همچنین‌ می‌تواند باعث سلامت عمومی دهان شود.

بیشتربخوانید.... اینویزیلاین

 ۶. مواد معدنی دندان‌های خود را به طور طبیعی تجدید کنید.

 ۷. در مورد گزینه‌های ترمیم با دندانپزشک مشورت کنید.

 ۸.تاج‌ها را روی پوسیدگی گسترده‌ی دندان و فرسودگی مینای دندان قرار دهید.

 ۹. ونیرها را روی دندان‌های خود را بچسبانید.

 ۱۰. نواحی فرسوده را با فیلینگ‌ها بازیابی کنید.

 ۱۱. سیلانت‌های دندانی را در نظر بگیرید.

 ۱۲. مراحل ترمیم را به اتمام برسانید.

رفرنس: orthodentist

(0) نظر

آیا درمان لمینت بهتر از کامپوزیت ونیر است؟

در پاسخ باید قاطعانه بگم که هر درمانى جایگاه خودش را دارد و بسته به شرایط دندانها است که طرح درمان مناسب انتخاب مى شود. و کلیه روشهاى دندانپزشکى از جمله کامپوزیت ونیر، لمینت دندان چیست، روکش فول سرامیک و غیره بر پایه و اساس مطالعات و تحقیقات فراوان در علم دندانپزشکى وارد شده اند و در تمامى دانشکده هاى دندانپزشکى دنیا تدریس مى شوند و اینکه همکار دندانپزشکى بگوید بهترین درمان لمینت سرامیکی است و یا روش کامپوزیت ونیر را مردود کند را باید به حساب نااگاهى و یا تعصب غیر منطقى وى دانست.

هیچ درمانى خوب مطلق نیست و هر درمانى مزیت و ویژگى خاص خودش را دارد و انچه در اینجا بالاترین اهمیت را دارد انجام درست و تخصصى هر درمان است و انتخاب روش مناسب بر حسب شرایط دهان و دندان بیمار، و هر درمانى اگر غیر اصولى انجام شود عوارضى را بدنبال دارد .

باید بر حسب شرایط بیمار تصمیم بر انتخاب روش درمان گرفته شود و در بعضى موارد روش کامپوزیت دندان بهتر از لمینت دندان است و در بعضى موارد بالعکس .

انچه مهم است عدم تعصب روى یک روش درمان و اگاهى کامل نسبت به تمامى روشهاى درمانى قابل انتخاب و انجام درست و حرفه اى درمان است.

انحناى قوس دندانى در طراحى لبخند به روش کامپوزیت ونیر یا لمینت ، تحت تاثیر قوس فک و استخوانبندى صورت و فرم لب قرار مى گیرد . مثلا در فردى که شکل قوس فک مربعى است با فردى که شکل قوس فک بیضى است متفاوت است.

و یا یکى از فاکتورهاى تعیین کننده دیگر ، انست که انحناى قوس دندانى از خط لب پایین حین لبخند تبعیت کند. هر چند با روشهاى زیبایى مى توان تا حدى این قوس را اصلاح و تغییر داد ولى باید فاکتورهاى تعیین کننده که مربوط به روابط اجزاء صورت است را در نظر گرفت و محدودیت ها را توجه داشت.

جهت آشنایی با ارتودنسی دندان متحرک کلیک کنید.

کامپوزیت ونیر چه میزان تراش لازم دارد؟

این بستگی به میزان نامرتبی و شکل و فرم دندان دارد . در حالت نرمال میزان تراش دندانها در حداقل ممکن و گاها بدون تراش است ولی اگر دندان بیرون زده باشد و یا نیاز به اصلاح فرم داشته باشد ، قاعدتا تراش دندان به میزان مورد نیاز لازم است .

منبع: orthoblog

(0) نظر

کاشت ابرو چیست؟

بسیاری از خانم‌ها تصور می‌کنند که تاتو و هاشور بهترین روش برای پر کردن ابروها و فرم دهی به آن‌ها است. این موضوع معمولا ناشی از عدم شناخت کافی از هریک از روش‌های زیبایی و مزیت‌ها و معایب آن است. این دو روش موقتی هستند و ظاهری طبیعی به ابروهای فرد نمی‌بخشند. رنگ تاتو و هاشور شیمیایی بوده و با موهای طبیعی ابرو تفاوت دارند. همچنین بعد از مدت کوتاهی باید برای تمدید آن اقدام شود. در هر بار تمدید نیز باید درد و زخم‌های ناشی از آن را تحمل کرده و در نهایت نیز ممکن است به نتیجه دلخواه خود نرسید.

در مقابل این روش‌ها کاشت ابرو یکی از روش‌هایی است که زیبایی را به‌صورت دائمی به شما هدیه می‌دهد. در فرایند کاشت ابرو، موها از نواحی اطراف سر یا کناره‌های گوش برداشته شده و در ناحیه ابرو کاشته می شوند. به همین دلیل نتیجه‌ای کاملا نچرال و طبیعی خواهند داشت.

بیشتربخوانید....  قیمت کاشت ابرو

روش‌های مختلف کاشت ابرو تقریبا با روش‌های کاشت مو یکسان است و می‌توان آن را نوعی کاشت مو در ناحیه ابروها دانست. در این فرآیند علاوه بر موها، ارگان‌های کوچک تولیدکننده مواد موردنیاز برای رشد تار موها نیز منتقل می‌شوند. همین موضوع است که باعث می‌شود نتایج کاشت ابرو برای همیشه باقی بمانند و ابروهایی طبیعی حتی بهتر از روز اول را به شما هدیه دهند. موهای کاشته شده کاملا شبیه به موهای طبیعی هستند و رشد می‌کنند؛ بنابراین شما نیاز به اصلاح و کوتاهی ابروها بعد از کاشت خواهید داشت.

دلایل ریزش ابرو

پیدا کردن علت ریزش ابروها یکی از مهم‌ترین مراحل برای انتخاب روش مناسب کاشت ابرو است. قبل از کاشت ابرو، باید علت ریزش آن‌ها درمان شود. توجه کنید که موهایی که در فرایند کاشت ابرو استفاده می‌شوند، موهایی کاملا طبیعی هستند و فرایند رشد آن‌ها نیز با موهای طبیعی تفاوتی ندارد.

بنابراین هر دلیلی که باعث ریزش ابروها شده است، می‌تواند بر روی موهای کاشته شده نیز تاثیر بگذارد. ممکن است بعضی از این دلایل مانند دلایل ارثی قابل درمان نباشند، اما شاید بتوان از طریق روش‌هایی آن‌ها را کنترل کرد. از دست دادن یا کم پشتی ابروها می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد؛ برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

بیماری‌های تیروئیدی،

افزایش سن افراد،

بیماری‌های عمومی یا سیستمیک،

آلوپسی آره‌تا،

سوختگی،

تاتو و هاشور ابرو،

عفونت،

کندن و برداشتن بیش از حد ابروها،

اختلال در رشد ابروها به صورت مادرزادی،

افرادی که به صورت ارثی و ژنتیکی مستعد از دست دادن ابروها یا کم پشت شدنشان هستند.

به هر حال دلیل کم‌پشتی و ریزش ابروی شما هر کدام از موارد بالا که باشد، بهترین راه داشتن ابروهایی ضخیم، کاشت ابرو است. روش‌هایی مانند تاتو، هاشور، استفاده از مداد ابرو و سایر شیوه‌های مشابه می‌توانند تا حدی ظاهر ابروی شما را بهبود بخشند، ولی در ایجاد ابروهای ضخیم و طبیعی ناتوان‌اند.

در تمام روش‌های زیباسازی، طبیعی بودن نتایج برای همه‌ی متقاضیان اهمیت دارد. موضوعی که در کاشت ابرو به خوبی قابل دستیابی است و این روش ابروهایی ضخیم و طبیعی را به شما هدیه می‌دهد.

(0) نظر

جوش داخل بینی نشانه چیست؟

به طور کلی علت ایجاد جوش، مسدود شدن منافذ و گیر کردن چربی داخل سلول‌های پوستی است. برای جوش داخل بینی هم این وضعیت مصداق دارد و زمانی‌که میزان ترشح چربی زیاد شود یا سلول‌های مرده منافذ را مسدود کند جوش داخل بینی ایجاد می‌شود. همچنین برخی از افراد درگیر جوش داخل بینی بعد از عمل می‌شوند که علت آن هم همان مسدود شدن منافذ است و خطر خاصی ندارد.

متخصص گوش و حلق و بینی می‌تواند برای تشخیص علت دقیق جوش داخل بینی و بررسی احتمال عفونی شدن سینوس‌ها از آم آر آی یا سی‌تی‌اسکن استفاده کند.

سایر مقالات پر بیننده: فیلر بینی استخوانی

علائم جوش داخل بینی چیست؟

کسی که درگیر جوش داخل بینی می‌شود با دردناک و ملتهب شدن یا قرمز شدن داخل بینی متوجه این عارضه می‌شود. اندازه‌ی جوش داخل بینی در همه افراد یکسان نیست و با توجه به شرایط ویژه‌ی هر فرد یا میزان عفونت اندازه‌ی جوش هم کوچک یا بزرگ می‌شود.

چه کسانی در معرض ابتلای به جوش بینی هستند؟

افرادی که سیستم ایمنی بدن آن‌ها ضعیف است یا بیماری‌هایی نظیر دیابت دارند که باعث می‌شود در معرض ابتلا به عفونت‌های پوستی قرار داشته باشند، بیشتر از افراد دیگر با جوش بینی مواجه می‌شوند.

چگونه جوش داخل بینی را درمان کنیم؟

سوال اغلب افرادی که با جوش بینی مواجه می‌شوند این است، چگونه جوش بینی را از بین ببریم یا چه پمادی برای درمان جوش داخل بینی خوبه . به همین انواع روش‌ها برای از بین بردن جوش بینی با دارو یا روش‌های طبی سنتی استفاده می‌شود که شامل موارد زیر است.

دکتر جوش به کسانی که درگیر جوش داخل بینی می‌شوند توصیه می‌کند از خاراندن یا کندن جوش یا پاک کردن بیش از حد آن جلوگری کنند تا عارضه‌ی جدی‌تری ایجاد نشود.

(0) نظر
X